NMT brengt Human Capital en Innovatiemanagers in contact

Rotterdam

25.07.2017

All sectors

Managers van HR-afdelingen en van innovatieafdelingen komen elkaar niet regelmatig tegen. Toch hebben ze veel met elkaar te maken en zijn ze ook afhankelijk van elkaar. Om meer te weten te komen over elkaar én de uitdagingen van elk vakgebied, organiseert NMT een bijeenkomst waarin vakgenoten met elkaar in gesprek gaan.

 

‘Welke zaken spelen er bij de ander’, ‘welke gevolgen hebben de ontwikkelingen in technologie op de eisen die aan werknemers worden gesteld’ en ‘hoe veranderen organisaties en hoe zorg je dat medewerkers mee veranderen?’ zijn thema’s die besproken worden. Binnen de beide afdelingen zijn er diverse dezelfde thema’s die vanuit een ander perspectief benaderd worden. Doel van de middag is om elkaar mee te nemen in de wereld van de ander en begrip te krijgen voor elkaars afwegingen en keuzes.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst neemt u contact op met Annette Opstal van Netherlands Maritime Technology.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Netherlands Maritime Technology en mede mogelijk gemaakt door TKI Maritiem (Topsector Water en Maritiem). Voor vragen kunt u contact opnemen met Annette Opstal, Opstal@maritimetechnology.nl, Human Capital Manager bij Netherlands Maritime Technology.

Highlights

Banner